Anar a: Contingut » | Navegaciˇ principal »


Carles Capdevila
ę Pere Tordera

Capdevila, Carles

(Els Hostalets de Balenyà, 1965 - Barcelona, 2017). És llicenciat en filosofia i periodista. És director fundador del diari Ara i professor de comunicació a la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat amb mitjans escrits com l’AvuiEl Periódico i El 9 Nou. Té una àmplia experiència a la ràdio: ha dirigit i presentat programes com Eduqueu les criatures (Premi Ràdio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya) i Alguna Pregunta Més. Va ser el creador i primer director d'APM per a la televisió, on també ha presentat el programa Qui els va parir i ha estat guionista de diversos espais.

És autor dels llibres Nova York a la catalana (1996), Criatura i companyia (Premi Pere Quart d'Humor i Sàtira 1999) i Jo vull ser famós (2002). Ha participat als reculls de contes El Barça o la vidaTocats d’amor i Adéu, Pujol. Ha escrit també els contes de la col·lecció «Una mirada al món», de Les tres bessones, i Arrugats, per a infants.

Des de fa una dècada dóna conferències per a pares i mestres sobre educar amb humor. Ha estat guardonat amb el Premi Marta Mata el 2015, i amb el Premi Ciutat de Barcelona de Mitjans de Comunicació per la seva constant defensa de l'educació des dels mitjans. El 2016 ha estat distingit amb el premi de la revista d'educació Magister i ha rebut el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de premsa.

MÚs informaciˇ: http://www.carlescapdevila.com


Anar a: Contingut » | Principi de la pÓgina »| Navegaciˇ principal »